Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
W8

Змагання за Кубок Вінницької області з боротьби самбо

29 липня 2023 року у м. Вінниці пройшли змагання за Кубок Вінницької області з боротьби самбо, де прийняли участь студенти Ладижинського фахового коледжу Вінницького НАУ.

Першокурсниця Ілона Тремба, спеціальність «Підприємництво та торгівля», посіла ІІІ місце у ваговій категорії 50 кг в розділі боротьба самбо. Студент другого року навчання Іван Колеснік, спеціальність «Агроінженерія», у ваговій категорії 64 кг в розділі бойове самбо посів ІІІ місце студент третього року навчання Сергій Кобрин, спеціальність «Агроінженерія», у ваговій категорії 78 кг в розділі бойове самбо – І місце. А також, випускник Ладижинського фахового коледжу ВНАУ Павло Брем в ваговій категорії 78 кг в розділі бойове самбо – ІІ місце.

Тренує студентів викладач коледжу Павло Рябокінь. Керівник фізичного виховання коледжу Людмила Шурубей також прийняла участь у заході, у ваговій категорії 80 кг посіла ІІ місце.

Будь-яке змагання — це випробування, в якому славу отримує справжній боєць. Вітаємо з перемогою і бажаємо вам завжди проявляти себе так само впевнено, рішуче, сміливо й достойно.

Нехай успіх і удача завжди буде на вашому боці!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}