Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
W9

Ми пишаємося студентами та працівниками нашого коледжу!

Лілія Одарчук, студентка другого курсу, спеціальність «Облік і оподаткування», прийняла участь у домашньому матчі в складі команди Демківського ФК «Еліта» (Гайсинський район) проти іменитого жіночого ФК «Маріупольчанка», що нині базується у столиці.

Також, нещодавно, Федерація волейболу Гайсинського району спільно з ФСТ «Колос» та Чечельницькою територіальною громадою провела міжобласний турнір з волейболу серед ветеранів спорту 50+ в підтримку ЗСУ та памʼяті М. І. Стрільчука. Друге місце здобула команда м. Ладижина, в складі якої був голова первинної профспілкової організації Ладижинського фахового коледжу Вінницького НАУ - Юрій Сенченко.

Також, хочемо ще раз привітати наших переможців Ілону Трембу (ІІІ місце), Івана Колесніка (ІІІ місце), Сергія Кобрина (І місце) та випускника Ладижинського фахового коледжу ВНАУ Павла Брема (ІІ місце) та керівника фізичного виховання коледжу Людмилу Шурубей (ІІ місце) із зайняттям переможних місць у змаганнях за Кубок Вінницької області з боротьби самбо.

Чекаємо Ваших майбутніх перемог!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}