Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
W12

Стрітбол

Стрітбол – це своєрідний варіант баскетболу, ще його називають вуличним баскетболом («Street» з англійської – вулиця). Стрітбол, незважаючи на свою молодість, вже має безліч шанувальників по всьому світу, по ньому проводяться змагання та турніри.

В баскетбол зазвичай грають в спеціальних закритих приміщеннях, а стрітбол – це «дитя» вулиці і турніри намагаються проводити під відкритим небом. Ще однією помітною відмінністю цих двох видів спорту є кількість гравців в командах. У стрітболі, гравці зазвичай грають «три на три» (плюс один гравець знаходиться в запасі), коли у баскетболі «п’ять на п’ять».

13 серпня в м. Ладижин, в парку "Ладижинський гай" відбулися Відкриті міські змагання з вуличного баскетболу серед юнаків, присвячених до Дня незалежності України та святкуванню Дня міста Ладижина. Де прийняли участь студенти та випускники нашого коледжу і змогли посісти ІІ та ІІІ місце.

Вітаємо з перемогою у змаганнях! Хай будуть побиті старі рекорди і поставлені нові, нехай радість від численних перемог не затьмарюють рідкісні програші. Адже спортсмени, як ніхто інший, знають, що шлях до медалей і кубків лежить через перешкоди. Нехай на вашому життєвому шляху цих перешкод буде якомога менше.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}