Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Kness1

Відновлювана енергетика процвітає на заводі «KNESS»

На сьогодні KNESS — це інтегрована група компаній, які розробляють технології та втілюють проекти традиційної і відновлюваної енергетики.

Група компаній на ринку України з’явилася у 2009 році та забезпечує повний цикл реалізації сонячних електростанцій: від виготовлення необхідного обладнання та підбору землі, до проектування, будівництва, оформлення дозвільної документації та обслуговування.

З 2017 року KNESS GROUP проводить власні інноваційні розробки в галузі відновлюваної енергетики. Група компаній активно співпрацює з міжнародними установами та компаніями світового рівня і створює нові інфраструктурні можливості для розвитку ринку.

6 листопада працівники Ладижинського коледжу ВНАУ мали можливість побувати на екскурсії на виробництві заводу. Відвідувачі мали можливість на власні очі побачити сучасне обладнання, поспілкуватись з працівниками та провідними спеціалістами компанії.

Kness3

Приємно, що на виробництві працюють випускники Ладижинського коледжу ВНАУ: Ярошенко С.С. – начальник планово-виробничого відділу, Прокопенко І.О. – інженер відділу Моніторингу роботи ринку електричної енергії.

Kness2

Цікаво було дізнатися, що за 8 років компанією:
✔️Реалізовано більше 90 проектів в традиційній та відновлюваній енергетиці.
✔️Побудовано 53 об'єкти розподільчих мереж.
✔️ Розроблено 15 проектів електропостачання для промислових підприємств.
✔️ Побудовано 27 фотоелектричних станцій у шести областях України загальною потужністю 197 МВт.

Дякуємо працівникам компанії KNESS за гарний прийом та змістовну екскурсію. В свою чергу бажаємо компанії розквіту та вдячних клієнтів.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}