Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
2 nl

Розвиваємо цифрову грамотність працівників коледжу!

Реалії викладання в умовах світової пандемії стали екстреним стимулом до удосконалення цифрових компетентностей педагогів в усьому світі.

Саме тому, згідно наказу директора коледжу від 03.11.2020р. №148-к, щоп’ятниці, у другій половині дня, викладачі Відокремленого структурного підрозділу «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» працюють над розвитком власних цифрових навичок під керівництвом методичної служби.

На підставі Постанови Кабінету міністрів України «Деякі питання підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників» від 21 серпня 2019 р. №800 та програм тренінгів вони отримують сертифікати за виконані завдання, які визнаються як підвищення кваліфікації обсягом 3 години (0,1 кредиту ЄКТС).

Зокрема, у коледжі було проведено ряд тренінгів:

  • «Використання платформи Online TеstPad у роботі педагогічного працівника» (спікер Баланчук Тетяна Олександрівна);
  • «Використання Google Drive у роботі педагогічного працівника» (спікер Замкова Леся Сергіївна);
  • «Сучасні тренди візуалізації даних для студентів за допомогою засобів MS Power Point» (спікер Нечипоренко Анастасія Юріївна).
Далі, за планом, такі тренінги:
  • «Jamboard - цифрова дошка, як інструмент для роботи педагога» (спікер Сафронюк Валерія Олександрівна);
  • «Google Classroom – ефективна організація роботи зі студентами» (спікери підрозділів).
  • Результатом таких тренінгів є ефективна організація роботи викладачів зі студентами за допомогою хмарного доступу до навчальних матеріалів на сайті коледжу https://cutt.ly/1hQ9jtz та додатків від Google, зокрема:

    • онлайн-відеозаняття у додатку Google Meet;
    • систематизація матеріалів у додатку Google Classroom;
    • візуалізація занять для студентів за допомогою осучаснених презентацій у додатку Google Презентації;
    • доступ до відеолекцій у будь який час у додатку Уoutube;
    • ефективна перевірка знань за допомогою однієї з найфункціональніших тестових платформ Online TеstPad.

    Частина викладачів і керівники підрозділів коледжу пройшли підвищення кваліфікації від «Академія цифрового розвитку» за сприяння Міністерства освіти і науки України, Міністерства цифрової трансформації України «Ефективні рішення Google for Education для хмарної взаємодії» і готують навчальний процес до повної автоматизації з 2021 року на базі платформи GSuite від Google.

    Отже, навіть за умов пандемії, Відокремлений структурний підрозділ «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» надає якісні освітні послуги з метою підготовки майбутніх фахівців для сучасного ринку праці, починаючи з підготовчих курсів (розпочинають роботу з 9 січня 2021р.https://lad.vnau.com.ua/20-21kursy ) і закінчуючи онлайн-заняттями, роботою ДЕК, та іншими складовими частинами навчального процесу.

    Ми упевнені, що наші студенти після працевлаштування переконаються у ефективності навчально-практичної підготовки у коледжі до майбутньої діяльності і будуть відгукуватися із вдячністю, як це роблять сьогодні наші випускники.

    Детальніше ознайомитися із навчальним процесом, пройти пробне тестування для абітурієнтів можна буде на День відкритих дверей, який відбудеться 12 грудня 2020 року. Деталі за посиланням https://lad.vnau.com.ua/entrant/den-vidkr_dverey .

    Завідувач навчально-методичного кабінету, Замкова Л.С.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}