Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Zubr3

ЦИКЛ ВІДКРИТИХ ЗАНЯТЬ У ЛИСТОПАДІ

7 листопада 2018 року молодим викладачем Нечипоренко Анастасією Юрієвною було проведено лекційне заняття у групі І-31 з дисципліни «Основи алгоритмізації та програмування» на тему «Розгалужені конструкції. Компоненти Image. Timer».

Викладач вміло використала інтегровані словесні, наочні (презентація) і практичні прийоми навчання, а також індуктивний та проблемно-пошуковий методи навчання. Проблемні ситуації обговорювалися, складався алгоритм до завдань, який перевірявся компіляцією. Оптимально поєднано на занятті такі дидактичні принципи як доступність і науковість викладення матеріалу.

Під час тестування викладач здійснила диференційований підхід до студентів. Матеріал заняття продемонстрував високу практичну спрямованість.

Отже, заняття було вдалим і проведено на високому рівні із застосуванням ІКТ, у тісному зв’язку із професійно спрямованими дисциплінами.

15 листопада відкрите заняття з дисципліни «Хімія» у групі Б-11 на тему «Карбонільні сполуки. Альдегіди» провела досвідчений викладач, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії Зубрицька Людмила Борисівна.

Дане заняття містило велику кількість інформації, наочних дослідів («срібне дзеркало», «мідне дзеркало»), багато роздаткового матеріалу, завдяки якому відчувався постійний зворотній зв’язок зі студентами.

Завідувач навчально-методичним кабінетом Замкова Леся Сергіївна та голова циклової комісії природничо-математичних дисциплін Баланчук Тетяна Олександрівна дали свої рекомендації відносно оформлення документації заняття. Колега, викладач хімії Дідик Дарина Михайлівна наголосила на необхідності використання нової номенклатури, актуального електронного підручника на сайті Міністерства освіти і науки України та ретельніше дотримуватися правил техніки безпеки.

Взагалі заняття можна вважати вдалим, методична мета досягнута.

Завідувач навчально-методичним кабінетом Замкова Леся Сергіївна

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}