Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
20 valen 1

День закоханих у Ладижинському коледжі ВНАУ

День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей, саме такими яскравими барвами були наповнені стіни Ладижинського коледжу Вінницького національного агарного університету в День святого Валентина. Закохані пари коледжу взяли участь у романтичній вікторині «Солодка парочка», де змогли перевірити на міцність свої почуття. Оцінювали пари журі у складі: Сенченка Юрія Анатолійовича – голови Первинної профспілкової організації Ладижинського коледжу ВНАУ, Кравченко Олени Миколаївни – начальника відділу у справах сім'ї та молоді Ладижинської міської ради, Олійника Дмитра Сергійовича – голови студентської профспілкової організації Ладижинського коледжу ВНАУ.

20 valen 4

Привітав присутніх на святі директор коледжу Цуркан Олег Васильович, який побажав всім тепла в душі, адже саме від нього тане лід, даючи дорогу світлим, теплим весняним почуттям, а також любові і святкового настрою, а учасникам удачі.

20 valen 2

Учасники взяли участь у конкурсах, де присутні могли побачити наскільки добре пари знають один одного, як можуть працювати у команді із своєю половинкою, як розуміють один одного без слів. За результатами вікторини перемогли закохані Довгань Дмитро і Айтасова Марина. Всі учасники отримали подарунки від начальника відділу у справах сім'ї та молоді Ладижинської міської ради Кравченко Олени Миколаївни.

20 valen 3

Протягом дня у коледжі проходив конкурс на найоригінальнішу валентинку, де кожна група могла проявити свою креативність та неординарне бачення. Перше місце у конкурсі зайняла група Б-11, друге – І-21, за що отримали цінні призи.

20 valen 5

Гарним доповненням до свята став перегляд фільму у актовій залі коледжу, де студенти весело провели час разом.

Такі заходи дають можливість студентській молоді коледжу зблизитися, здружитися, адже студентські роки незабутні.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}