Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
2020vlad

Президентський стипендіат у Ладижинському коледжі Вінницького НАУ

Лише 7% студентів України мають можливість отримувати президентську стипендію, і одним із них є студент Ладижинського коледжу Вінницького національного аграрного університету Кирилюк Владислав.

Владислав – студент 4 курсу відділення «Електрифікація та автоматизація с.г.». Його батько, випускник коледжу, з дитинства прищеплював сину любов до професії техніка-електрика, завжди беручи його помічником в улюбленій чоловічій справі, ще тоді він зрозумів, що його майбутнє буде пов’язане з електротехнікою.

У коледжі Владислав зарекомендував себе старанним студентом, який бере активну участь у спортивному житті коледжу, адже сьогодні він є членом збірної команди коледжу з легкої атлетики, зайняв І місце на Спартакіаді коледжу з бігу та є чемпіоном області з бігу на 200 м. Він вдало поєднує свої знання зі спорту з організаторськими здібностями, тому обраний головою комітету фізкультури та спорту Студентської ради Ладижинського коледжу ВНАУ. Його фото можна побачити як серед відмінників, так і серед найкращих спортсменів коледжу.

Владислав вдало поєднує навчання разом із роботою, у вільний від занять час він працює у рідному Ладижинському коледжі ВНАУ електромонтером з обслуговування і ремонту електроустаткування, що дає йому можливість удосконалювати свої знання і навички у практичній діяльності.

Є і плани на майбутнє – продовжити навчання у Вінницькому національному аграрному університеті. Владислав упевнений в тому, що здобута ним спеціальність 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка відкриє для нього безмежні можливості, він зможе працювати на сучасних провідних підприємствах, де отримуватиме гідну оплату та задоволення від улюбленої роботи.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}