Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
20nr2

Засідання педагогічної ради

Завершується 2020 рік. Як він минув, які приніс здобутки… Про все цe згадав директор ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» Олег Цуркан на святковому засіданні педагогічної ради, яка відбулася 29 грудня.

Традиційно з хлібом зустрічали шановних колег, які завітали до коледжу з Вінницького національного аграрного університету: декан Інженерно-технологічного факультету, д.т.н., професор Віктор Матвійчук, к.т.н., к.т.н., доцент кафедри машин та обладнання сільськогосподарських машин Віталій Яропуд і методисти Людмила Балтремус та Оксана Гуменюк. Віктор Андрійович передав вітання від президента Вінницького національного аграрного університету Григорія Калетніка і ректора Віктора Мазура та презентував коледжу цінні подарунки у вигляді оргтехніки та книг, які поповнять матеріально-технічну базу коледжу.

Завітала на захід і голова Гайсинської РДА, випускниця коледжу, Людмила Головашич та заступник голови Гайсинської ради Оксана Матвієнко, які щедро презентували колективу коледжу подяку за натхненну та самовіддану працю у вихованні підростаючого покоління, приємним стало вручення подарунка у вигляді картини «Замок Ліндерхоф», яка прикрасить стіни навчального закладу.

20nr1

Зустрічали на святі і начальника Управління Державної казначейської служби України у м. Ладижині Олену Коваль, яка привітала колектив із прийдешніми святами

.

20nr5

У залі панувала святкова атмосфера, яку подарували присутнім талановиті студенти коледжу своїми новорічними вітаннями.

20nr3

Відкрив засідання директор коледжу Олег Цуркан, який від імені керівництва університету привітав присутніх з прийдешніми новорічними святами і побажав міцного здоров’я і благополуччя. Традиційним стало вручення грамот ювілярам та викладачам коледжу: Любов Асауленко нагороджена подякою Міністерства освіти і науки України за багаторічну сумлінну працю, Віктор Безсмертний відзначений подякою президента МБФ «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП» за підтримку та участь в національному проєкті «Безпечна країна».

20nr4

Колектив коледжу висловлює слова вдячності гостям за теплі слова та щедрі подарунки і шле вітання та дякує працівникам Ладижинського лісництва за надані ялинки, які прикрашають актову залу коледжу і дарують святковий настрій.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}