Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
20 konk agro 1

Перший тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 208 «Агроінженерія» у Ладижинському коледжі ВНАУ

12 лютого в Ладижинському коледжі проходив перший тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 208 «Агроінженерія».

Конкурсна комісія розглянула дві наукових роботи, що надійшли від студентів Ладижинського коледжу Вінницького національного аграрного університету: Олійника Дмитра Сергійовича, студента групи М-42 з темою роботи: «Дослідження процесу сушіння високовологого насіння гарбуза у вібраційній сушарці», науковий керівник – Присяжнюк Дмитро Володимирович; та Срібняка Владислава Івановича, студента групи М-41 з темою: «Комплекс машин для виробництва соняшника з розробкою технології міжрядного обробітку агрегатом МТЗ-82 і КРН-5,6 в с.г. підприємстві ТОВ «Продовольча компанія «Зоря Поділля» Гайсинського району Вінницької області», науковий керівник – Матвійчук Микола Володимирович.

Написання таких робіт вимагає від студентів максимальної уваги і відповідальності, адже потрібно розібратися в тематиці, опрацювати літературні джерела, виконати певні розрахунки та довести доцільність впровадження своєї ідеї. Звичайно, немаловажну роль відіграє науковий керівник, який із досвідом роботи направляє, підказує та підтримує свого підопічного.

Для студентів коледжу захист роботи стає певним екзаменом. Члени комісії уважно слухали і задавали питання.

На підставі аналізу конкурсних робіт та виступів учасників конкурсна комісія вирішила визнати претендентом на участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу Олійника Дмитра Сергійовича.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}