Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
20 bib 1

Ознайомлення з роботою бібліотеки

Основне завдання бібліотеки – бути завжди у вирі подій, намагатися всебічно сприяти формуванню інформаційної культури читання студентів, підвищення педагогічної майстерності викладача шляхом пропаганди методичної літератури та інформації про неї, інформувати користувачів про нові надходження літературних видань.

Для ознайомлення студентів - першокурсників з роботою бібліотеки відокремленого підрозділу «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» 17 вересня 2020 року була проведена зустріч студентів економічного відділення з працівниками бібліотеки.

20 bib 4

Студенти під керівництвом викладача дисципліни «Вступ до фаху» Гайдучик Г.М. мали змогу ознайомитись з історією створення бібліотеки коледжу, про що цікаво і змістовно розповіла завідуюча бібліотекою Денисенко Віра Олександрівна і бібліотекар Кринична Світлана Сергіївна.

Першокурсники оглянули бібліотечний фонд коледжу, отримали цікаву та змістовну інформацію про підрозділи УБК, про правила користування бібліотечними каталогами, оглянули періодичні видання, що знаходяться у бібліотеці.

20 bib 2

20 bib 1

Бібліотекар Кринична Світлана Сергіївна доповнила розповідь завідуючої цікавими фактами, пов’язаними з роллю книги і поетичного слова у житті захисників України, які знаходяться у зоні ООС. Про роль і значення бібліотеки для успішного навчання студентів Світлана Сергіївна, відома поетеса Вінниччини, розповіла рядками власного вірша:

Світ інтернету й нових технологій, світ гаджетів, комп’ютерів, як рій.
Такий мереживний й такий розлогий, що лиш про спокій сядь і тихо мрій.
Та скільки б не тягнули мегабайтів - смартфон новенький не замінить книгу.
Прийдіть в бібліотеку .Почитайте. Тут дух магічний враз розтопить кригу.
А в час, коли закралася тривога і навіть ліків не знайшлось в аптеці,
Нехай веде Вас впевнено дорога і зцілить душу в цій бібліотеці.
{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}