Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
20 bul

Знай свої права

Із проявами булінгу в Україні стикаються 8 із 10 дітей. Такі дані оприлюднили в Українському інституті дослідження екстремізму. Таке явище, як цькування однолітків, поширюється по всьому світу, бо насильницька модель поведінки стає дедалі популярнішою. Саме на цю тему 04 лютого у Ладижинському коледжі ВНАУ із студентами групи М-22 провела бесіду інспектор з ювенальної превенції сектору превенції Ладижинського відділення поліції Бершадського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Кривенька Тетяна Василівна на засіданні круглого столу на тему: «Стоп булінг!».

До розмови долучився начальник сектору реагування патрульної поліції № 4 Ладижинського ВП Брудницький Ярослав Вікторович, який розповів про безпечну поведінку на дорозі, основні дорожні знаки, перевірив знання студентів з Правил дорожнього руху для всіх учасників дорожнього руху.

Організація зустрічей студентів з правоохоронцями є традиційною формою превентивної роботи у коледжі, вона дозволяє молоді реальніше і глибше зрозуміти всю небезпечність негативних наслідків протиправної поведінки і не допускати її в майбутньому.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}