Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
20 medp 1

Медичний пункт коледжу

Медичний пункт створюється з метою медичного обслуговування працівників, студентів та відвідувачів навчального закладу. Основними завданнями медичного пункту є: надання студентам і працівникам долікарської медичної допомоги; своєчасне і в повному обсязі виконання призначень лікаря; спостереження за станом здоров’я хворих; проведення комплексу профілактичних протиепідемічних і санітарно-гігієнічних заходів, спрямованих на зниження захворюваності, травматизму; повідомлення територіальній санепідстанції у встановленому порядку про інфекційні, паразитарні та професійні захворювання, отруєння, виявлені порушення санітарно-гігієнічних вимог.

У Ладижинському коледжі Вінницького національного аграрного університету функціонує медичний пункт, який очолює кваліфікована медична сестра Черниченко Марія Михайлівна. Завдяки її досвіду роботи та професіоналізму кожен учасник навчального процесу може бути впевненим, що він у безпеці при будь-яких обставинах.

Робота медичного пункту ведеться за графіком, складеним Черниченко М.М. погодженим з адміністрацією коледжу. Протягом року Марія Михайлівна організовує лікувально-профілактичну допомогу і санітарно-профілактичну роботу, своєчасно направляє пацієнтів, які потребують медичної допомоги, у відповідні лікувально-профілактичні заклади, виконує лікарські призначення, проводить протиепідемічні заходи, обходи з метою виявлення інфекційних хворих, контактних осіб, підозрілих на інфекційні захворювання, проводить санітарно-освітню роботу серед студентів та працівників, складає й подає плани і звіти про свою роботу, веде обліково-звітну медичну документацію.

Медичний пункт коледжу є структурною ланкою нашого навчального закладу, робота якого є дуже важливою та потребує дбайливого ставлення до студентів та працівників, високого професіоналізму та кваліфікованого надання домедичної допомоги, адже життя – це найважливіша цінність.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}