Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
20 1ver 1 min

До 2020-2021 навчального року готові!

Однією з найважливіших форм методичної роботи з кадрами у вищому навчальному закладі є педагогічна рада. Саме вона визначає основні напрямки діяльності закладу, допомагає керувати всім педагогічним процесом, розв’язує нагальні проблеми.

31 серпня 2020 року у стінах Ладижинського коледжу Вінницького НАУ відбулося перше у новому навчальному році засідання педагогічної ради.

Директор коледжу Олег Цуркан привітав присутніх з початком нового навчального року та побажав наснаги і плідної роботи, а також передав вітання від керівництва Вінницького національного аграрного університету. У зв’язку з виходом на заслужений відпочинок деяких викладачів, Олег Васильович вручив їм подарунки та подяки за багаторічну працю. Приємним сюрпризом стало відео, завдяки якому вони згадали свої трудові роки, проведені в рідному коледжі. Грамотами були нагороджені і працівники-ювіляри.

20 1ver 2 min

Приємно, що педагогічні лави коледжу поповнилися, і дружній колектив познайомився з новими колегами.

Згідно порядку денного першими виступив начальник штабу цивільного захисту Іван Котик про організацію освітнього процесу в І семестрі 2020-2021 н.р.

План навчально-виховної роботи педагогічного колективу на 2020-2021 н.р. представили заступник директора з навчальної роботи Інна Капелюшна та заступник директора з виховної роботи Олена Мисько.

20 1ver 3 min

Про підсумки вступної кампанії в 2020 році за денною формою навчання доповів відповідальний секретар приймальної комісії Дмитро Присяжнюк.

Заступник директора з адміністративно-господарської роботи Леся Гунт прозвітувала про підготовку матеріально-технічної бази коледжу до 2020-2021 н.р. та осінньо-зимового періоду.

Бажаємо педагогічним працівникам терпіння та успіхів у новому навчальному році!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}