Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
21 vit go

Вітаємо голову Гайсинської районної державної адміністрації Головашич Людмилу Володимирівну із першою річницею діяльності на посаді!

Бути першою очільницею великого новоствореного Гайсинського району почесно і відповідально! І нашому району поталанило, що саме Вам випала честь обійняти цю важливу, керівну посаду. Ви на власному прикладі довели, що влада здатна бути відкритою і абсолютно прозорою для людей.

Людмило Володимирівно, Ви керівник, що випереджає час! За рік Вашої плідної роботи, багатої на добрі справи і великі досягнення, ввірений Вам район посів належне місце та отримав нове, сучасне дихання! Ваші далекоглядні рішення, притаманна Вам енергія і заповзятість у досягненні мети, за підтримки Президента України та у тісній співпраці з Вінницькою обласною державною адміністрацією впевнено ведуть Гайсинський район до успіху і процвітання!

Ми неймовірно пишаємось, що саме випускники Відокремленого структурного підрозділу «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» очолюють високі державницькі посади, вносять свій вагомий вклад у розбудову України, досягають неабияких успіхів у процесі державотворення! Щиро Вдячні Вам, що навіть попри велику зайнятість, у Вашому великому доброму серці завжди знаходиться місце для рідної альма-матер! Ми цінуємо Вашу підтримку і допомогу та щиро радіємо, що Ваш міцний зв'язок з рідним освітнім закладом з роками лише міцнішає.

Шановна Людмило Володимирівно! Щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії та високих результатів у роботі! Нехай Ваш талант організатора та мудрого керівника, що ґрунтується на великому досвіді, допомагає об’єднувати думки і серця заради суспільного блага! Хай палкий вогонь Ваших незгасимих ідей і помислів завжди знаходить підтримку однодумців, а людська шана і повага будуть подякою за плідну працю та уміння творити добро!

З повагою, щирими та сердечними привітаннями,
колектив Відокремленого структурного підрозділу
«Ладижинський фаховий коледж
Вінницького національного аграрного університету»

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}