Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
21kz1

Козацькому роду нема переводу

7 жовтня з нагоди святкування Дня Захисника України та Дня Українського козацтва, у Відокремленому структурному підрозділі «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» відбувся спортивно-розважальний захід «Козацькі забави». Свято вдалося на славу! Було дуже багато різноманітних та цікавих конкурсів на силу, спритність , рівновагу.

У заході взяло участь 3 команди: команда інженерно-агрономічного відділення, команда відділення електрифікації та автоматизації сільського господарства та економічного відділення.

Відкрив захід та привітав учасників і гостей свята директор коледжу Олег Цуркан та побажав командам витримки і спритності, адже на них чекали естафета, кульова стрільба, перетягування каната.

21kz2

Оцінювали команди справедливі члени журі: Микола Ковальчук – керівник фізвиховання ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» та викладачі коледжу Павло Саволюк і Микола Духно. За тим, щоб змагання проходили справедливо, стежили викладачі фізичного виховання коледжу Павло Рябокінь, Олександр Прокопенко і Людмила Шурубей. Ведучим заходу став викладач Захисту України коледжу Юрій Сенченко.

За підсумками змагань виборола перемогу команда інженерно-агрономічного відділення, друге місце посіла команда відділення електрифікації та автоматизації сільського господарства та третє місце отримала команда економічного відділення. Всі учасники змагань отримали солодкі призи.

21kz3

Веселі українські танці у виконанні танцювального колективу «Натхнення» подарували прекрасний настрій не тільки учасникам свята, а й усім присутнім.

Спортивні змагання такого плану не тільки сприяють вихованню у студентів таких важливих рис характеру, як наполегливість, воля до перемоги, сміливість, колективізм, дружба, але й мають вирішальне значення в організаційному зміцненні та пожвавленні всієї діяльності колективу.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}