Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
21pv1

Приємні спогади

Напередодні професійного свята освітян, директор ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» Олег Цуркан завітав в гості до своєї першої вчительки.

Вчителі – одні з найважливіших людей у нашому житті. І неважливо скільки років тому ми залишили шкільну колиску і полинули будувати своє майбутнє. Теплі, зворушливі згадки про першу вчительку зостаються з нами протягом усього життя. Вони повертають нас у незабутні шкільні роки, у спогади, які так дбайливо бережемо у пам’яті.

Напередодні професійного свята освітян, директор ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету», доктор технічних наук, доцент, Олег Васильович Цуркан завітав в гості до своєї першої вчительки Якименко Марії Вікторівни – доброї, чуйної, особливої людини. Педагог від Бога, добре серце якої обігріло не одну душу й проросло добрими справами в житті її учнів. Цікаві уроки Марії Вікторівни завжди викликали інтерес до навчання й підсилювали бажання ходити до школи.

Зустріч була щемливою і хвилюючою. Педагог щиро любила своїх учнів, як рідних дітей, завжди розуміла і підтримувала. Зі сльозами радості зустрічала вона свого колишнього учня, а зараз поважну шановану людину. Веселих і кумедних історій трапилося багато протягом шкільного життя. В розмові Олег Васильович дякував своїй першій вчительці за подаровані знання і турботу, разом з нею згадував свої перші кроки шкільною стежиною. А Марія Вікторівна розповідала яким Олег Цуркан був у школі, як старанно він вчився, товаришував з однокласниками. І наче не було тих років, які мають особливість так непомітно спливати, і як на справжньому уроці, уважно слухав свою вчительку колишній вдячний учень.

Найкраща винагорода вчительській роботі – успішні учні, які знайшли своє гідне місце у житті. Радіє Марія Вікторівна, коли дивиться на свого вихованця, відчуває хвилюючу радість і, звісно, гордість, що став він справжньою людиною.

На святковій зустрічі на першому місці – слова подяки за найкращі роки дитинства проведені у школі. Олег Цуркан добрим словом згадав усіх своїх вчителів, які навчали, вміли знаходити влучні слова, допомагали пізнавати життя. Завдяки відмінному навчанню він досягнув неабияких висот у житті, і шанобливо ставиться до кожного педагога, який зустрівся на його життєвому шляху.

Ще у школі Олег Цуркан запам’ятав дуже просту, але правдиву істину – для того, щоб чогось досягти потрібно дуже багато працювати. Власне цьому і навчили педагоги. І сьогодні, він однаково вдячний всім своїм вчителям за науку, досвід та любов, яку вони подарували.

Гостини у першої вчительки залишили по собі теплі спогади про таку чудову зустріч. Прощаючись Олег Цуркан побажав Марії Вікторівні доброго здоров’я, миру і щасливого довголіття та висловив сподівання, що подальші зустрічі із шкільним дитинством і юністю будуть такими ж теплими і змістовними.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}