Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Akred

Акредитаційна комісія у Ладижинському коледжі ВНАУ

У Ладижинському коледжі Вінницького національного аграрного університетуз 18 червня по 20 червня 2019 року працювала акредитаційна комісія Міністерства освіти і науки України з акредитації освітньо-професійних програми «Облік і оподаткування» зі спеціальністю 071 «Облік і оподаткування».

Голова комісії – Струк Наталія Семенівна, доцент кафедри обліку і аудиту Львівського національного університету імені Івана Франка, кандидат економічних наук; член комісії – Андріюк Емма Іванівна, завідувач економічного відділення Економічного коледжу Дніпровського державного технічного університету, викладач вищої категорії.

У ході роботи експертної комісії були проведені комплексні контрольні роботи з дисциплін циклу професійної підготовки. Експертна комісія перевірила організаційне, навчально-методичне, інформаційне, кадрове забезпечення навчально-виховного процесу; провела огляд матеріально-технічноїбази та вибіркове порівняння облікових документів з реальним станом і наявністю обладнання в кабінетах, аудиторіях. Комісія відзначила, що діяльність з підготовки здобувачів освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» зі спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» відповідає державним вимогам, а тому може бути акредитована.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}