Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Anton

Знайомтеся з головою студентської ради!

Довгань Антон Олегович народився 10 січня 2002 року в м. Ладижин Вінницької області в родині військового та бухгалтера. Громадянин України.

У 2008 р. пішов у перший клас Ладижинської ЗОШ №2. Антона завжди тягнуло до мистецтва, музики та активістської діяльності. Крім того, він брав активну участь у шкільних вечірках, як ведучий та вокаліст. У 2017 р. закінчив школу та розпочав навчання у Ладижинському коледжі Вінницького НАУ, де знайшов не тільки вірних, надійних друзів, а й можливість навчатися та розвивати свій талант.

У жовтні 2018 р. у коледжі відбулися вибори на посаду голови студентської ради Ладижинського коледжу ВНАУ. Де за результатами голосування Антон став переможцем і очолив Студентський парламент коледжу.

22-24 липня 2018 року на базі ЛОСК «Маяк» Студентська рада Вінниччини - консультативно-дорадчий орган при голові Вінницької ОДА організувала регіональну студентську республіку! Одним із представників Ладижинського коледжу ВНАУ на цьому заході був Довгань Антон.

Спілкування, нові знайомства, нові зустрічі, нові досягнення... Саме під таким враженням відбувся щорічний регіональний культурно-мистецький фестиваль «З любов'ю до батьківської землі», ініціатором проведення якого вже десять років поспіль є президент Вінницького національного аграрного університету Григорій Миколайович Калетнік. Під час фестивалю дипломом І ступеня було нагороджено вокальне чоловіче тріо «Сузір'я» до якого входить Довгань Антон. Також Антона нагородили дипломом ІІ ступеня.

22 жовтня у Вінницькому національному аграрному університеті у рамках «Школи молодого лідера», створеної за ініціативи президента університету Григорія Калетніка, пройшла студентська науково-практична конференція «Перестороги та наслідки прийняття і введення в дію Закону України (№ 2178-10) «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення».

У якості доповідача від Ладижинського коледжу ВНАУ був обраний студент Довгань Антон. Тема виступу "Впровадження ринку землі та ефективне використання земель сільськогосподарського призначення" є актуальною на сьогодні, адже аграрна сфера в Україні щодень розвивається. Учасника конференції супроводжувала делегація від коледжу, на чолі якої був особисто директор Олег Васильович Цуркан.

Студентський актив Ладижинського коледжу ВНАУ до якого входить Антон із задоволенням займається благодійністю. Це походи до реабілітаційного центру «Троянда», участь у благодійних марафонах і ярмарках, збори коштів для хворих дітей.

Антон знайшов себе і в акторській майстерності, адже працює актором у кафе-театрі «Фредерік» де зараз грає в театральній постановці «Гроші чи кохання?».

У мережі супермаркетів «Фора», ТЦ «Європейський» лунало оголошення про підготовчі курси, яке завдяки голосу Антона заграло новими барвами.

На сьогодні без участі Антона не проходить жоден захід, як у коледжі так і у місті. Здібності до навчання, вокальні дані, харизма, акторська майстерність та активна громадська позиція-це все поєднується в одній людині, яка щодня удосконалюється.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}