Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
14ato5

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА – ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

Я за тебе молюсь, український солдате!
Я за тебе боюсь, хоч не я твоя мати!
І благання я шлю до високого неба:
Ти залишся живим – більш нічого не треба!

15 жовтня 2019 року в групах Е21, Е22, Е32 Ладижинського коледжу Вінницького НАУ викладачами Величко Т.Г., Асауленко Л.М., Нагачевською С.М. була проведена тематична виховна година, присвячена Дню захисника України.

14ato4

14ato2

Пʼятий рік в Україні іде війна. Багато людей вже почали байдуже сприймати гіркі новини з зони бойових дій. Пройшло звикання – у нас же все спокійно і мирно. Це десь там, далеко. І нас не стосується. Але знову і знову, то в одному місті чи селі, чи іншому люди на колінах під «Плине кача» проводжають в останню путь когось із земляків. Багато тих захисників, яким пощастило повернутися з війни, і досі в снах бачать жахіття. Вони мають що сказати, але часто мовчать, боячись бути незрозумілими.

Підросло нове покоління. В кожній групі коледжу є діти учасників АТО. Вони мають гордитися своїми батьками. А всі ми повинні бути вдячні мужнім чоловікам і жінкам, які власною мужністю, а хтось і життям забезпечують нам безтурботне життя під чистим небом.

14ato3

Виховна година розпочалася вступним словом викладачів. Далі перед студентами виступив учасник бойових дій Олійник Сергій Миколайович, який добровольцем у 2014 році пішов на фронт. Його розповідь так зацікавила молодь, що питання сипалися одне за одним. Сергій Миколайович змістовно і серйозно відповідав всім.

14ato8

Син ветерана двох війн (афганської і АТО), студент групи Е21 Стукало Влад представив презентацію про свого батька та його побратимів.

14ato6

Дуже важко було бачити сльози дружини та сина загиблого розвідника Віталія Химича – ладижанина, випускника відділення електрифікації і автоматизації нашого коледжу. Його син Богдан, який є студентом цього ж відділення групи Е22, з сумом і гордістю тримав батькові нагороди.

14ato1

Всі учасники заходу під реквієм «Пливе кача» вшанували памʼять загиблих. Приклавши праву долоню до серця і вклонивши голови, всі подякували нашим захисникам.

14ato7

Також присутніх вразило відеозвернення батька студента групи Е22 Семенишина Владислава до студентів і викладачів коледжу. Семенишин Роман Олександрович – кадровий військовий, учасник бойових дій вже третій раз, знаходячись в даний час на передовій, зміг передати вітання і настанови молоді.

Ніхто не залишився байдужим.

ЗІ СВЯТОМ ВАС, ЗАХИСНИКИ УКРАЇНСЬКОЇ ЗЕМЛІ! ЗАВДЯКИ ВАМ УКРАЇНА ЩЕ НЕ ВІДДАНА ВОРОГУ. СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}