Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
B z 1

Батьківські збори

Для кращої організації навчального-виховного процесу педагогічний колектив коледжу тісно співпрацює з батьками студентів.

13 квітня 2019 року у актовій залі Ладижинського коледжу Вінницького НАУ відбулися батьківські збори за участі батьків студентів 1-3 курсів.

Захід почався з концертної програми, де батьки могли побачити як їх діти беруть участь у позакласних заходах. До виступів були залучені студенти усіх курсів, які відвідують творчі гуртки коледжу. Зала була наповнена творчою атмосферою та щедрими оплесками глядачів.

B z 2

B z 3

B z 4

Привітав батьків директор коледжу Олег Цуркан, який під супровід презентації виступив про здобутки за рік. Директор коледжу наголосив як про спортивні, так і наукові нагороди студентів, екскурсії, масові заходи, в яких брала участь творча молодь, розповів про плани на майбутнє.

B z 5

Найактивніші студенти були нагороджені грамотами, а їх батьки – відповідними подяками за виховання своїх дітей.

B z 6

Виступила і заступник директора з навчальної роботи Інна Капелюшна, яка розповіла про готовність студентів до зовнішнього незалежного оцінювання та закордонну практику студентів.

Заступник директора з виховної роботи, Олена Мисько, підняла питання організації студентів щодо навчання, а також поведінки у вільний час.

Леся Гунт – заступник директора з адміністративно-господарської роботи доповіла про виконані ремонти та поповнення матеріально-технічної бази коледжу.

По завершенню заходу, батьки зустрічалися в аудиторіях з кураторами груп та викладачами для обговорення індивідуальних питань.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}