Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Bz  2

Батьківські збори - основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками

Для кращої організації навчального-виховного процесу педагогічний колектив коледжу тісно співпрацює з батьками студентів.

10 листопада 2019 року у актовій залі Ладижинського коледжу Вінницького НАУ відбулися батьківські збори за участі батьків студентів усіх курсів.

Bz  5

Захід почався з концертної програми, де батьки могли побачити як їх діти беруть участь у позакласних заходах. До виступів були залучені студенти усіх курсів, які відвідують творчі гуртки коледжу. Зала була наповнена творчою атмосферою та щедрими оплесками глядачів.

Bz  4

Привітав батьків директор коледжу Олег Цуркан, який під супровід презентації виступив про здобутки за недовгий, але плідний період навчання. Директор коледжу наголосив як про спортивні, так і наукові нагороди студентів, екскурсії, масові заходи, в яких брала участь творча молодь, розповів про плани на майбутнє.

Найактивніші студенти були нагороджені грамотами, а їх батьки – відповідними подяками за виховання своїх дітей.

Виступила і заступник директора з навчальної роботи Інна Капелюшна, яка розповіла про готовність студентів до зовнішнього незалежного оцінювання.

Заступник директора з виховної роботи, Олена Мисько, підняла питання організації студентів щодо виховного процесу.

Олександр Вельганюк – завідувач навчально-виробною практикою ознайомив батьків із робітничими спеціальностями та новими категоріями тракториста-машиніста, які студенти мають можливіть отримати навчаючись у коледжі.

Марія Черниченко - медична сестра коледжу, надала рекомендації для збереження здоров'я та підтримки імунітету восени.

Bz  3

По завершенню заходу, батьки зустрічалися в аудиторіях з кураторами груп та викладачами для обговорення індивідуальних питань.

Bz  1

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}