Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Bezk1

Команда «Енерджайзер» в дії

В рамках реалізації Програми соціального партнерства компанії ДТЕК і м. Ладижин в нашому місті у 2012 році була створена організація «Агенція місцевого економічного розвитку (АМЕР)». Завдяки цьому, наші громадяни можуть покращувати умови життя в місті, але все не так просто, для цього потрібно написати проект та взяти участь у конкурсі.

В квітні 2019 року в Ладижинському коледжі ВНАУ була створена ініціативна група викладачів для участі в Конкурсі міні-грантів «Громада своїми руками». Наш проект ми назвали «Безпечний коледж», який передбачав встановлення відеоспостереження на території коледжу. Доцільність даного проекту дасть змогу оперативно контролювати територію, швидко реагувати, у разі потреби, на надзвичайні події, дисциплінувати студентів та мешканців міста.

Bezk2

Серед учасників конкурсу була запекла боротьба, тому працівники коледжу і студенти, які активно голосували, хвилювалися і постійно моніторили хід голосування. Потрібно відмітити, що за проект голосували працівники, студенти Вінницького національного агарного університету і структурні підрозділи ВНАУ. Врешті решт ми отримали бажану перемогу, яка відкрила нові можливості для нашого навчального закладу, адже коледж відтепер під цілодобовою охороною. Це додало впевненості батькам та студентам і стало запорукою того, що діти дійсно у безпеці. Громадяни міста, які проходять через територію коледжу також будуть розраховувати на те, що територія коледжу не тільки є частиною міста, а й одною з найбезпечніших його територій.

Охоронна система з відеокамер – найкращий інструмент для захисту, але ефективність камер спостереження багато в чому залежить від правильності вибору місць для їх установки. Саме тому до реалізації проекту ми залучили ТОВ «КТЛ» в особі директора Стукала Володимира, завдяки якому було встановлено відеоспостереження по території коледжу.

Слова вдячності хочеться висловити міському голові Коломєйцеву Валерію за допомогу в реалізації проекту. Наша співпраця буде давати лише позитивний результат.

Bezk3

Дякуємо за неодноразову підтримку випускниці коледжу, Депутату Вінницької обласної ради Головашич Людмилі, адже наші партнерські стосунки та робота в команді допомагають Ладижинському коледжу Вінницького НАУ заявити про себе, як про один із найкращих навчальних закладів Вінницької області.

Хочеться на останок подякувати ініціативній групі викладачів, адже завдяки Вашій креативності наш проект став запорукою майбутнього нашого коледжу, нашого міста та нашої країни.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}