Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Simo 1

Пам’яті колеги, наставника і друга

8 травня 2019 року в Ладижинському коледжі Вінницького НАУ у двадцять друге відбувся турнір з мініфутболу пам’яті керівника фізичного виховання коледжу Сімоненка Василя Григоровича.

Simo 3

Учасники турніру: команди Ладижинського та Немирівського коледжів ВНАУ, збірна команди Ладижинської ЗОШ №3 вишикувалися у спортивній залі для урочистого відкриття. Привітав присутніх директор коледжу Цуркан Олег Васильович, який побажав учасникам чесної безкомпромісної боротьби, перемоги найсильнішим.

Simo 2

На турнірі були присутні вчитель Василя Григоровича Дерещук Микола Григорович, син Сімоненко Руслан Васильович, керівник фізвиховання Немирівського коледжу ВНАУ Шульга Олександр Іванович та викладачі коледжу. Ігри проходили на майданчику із штучним покриттям у Ладижинському міському парку.

Simo 3

По завершенню змагань в спортивній залі коледжу були підведені підсумки турніру та відзначено гравців у відповідних номінаціях. Цього разу перемогу здобули футболісти із Немирова, їм вручено перехідний кубок. Друге місце посіла команда Ладижинського коледжу ВНАУ, третіми стали футболісти Ладижинської ЗОШ №3. Командам і учасникам були вручені грамоти відповідних ступенів.

Simo 4

В номінації «кращий воротар турніру» переміг Рабець Сергій з Немирова; кращим нападником визнали Постернака Олександра з Ладижина; кращим захисником став Кульчицький Віктор з Немирова.

Нагородження проводили директор коледжу Олег Васильович Цуркан та син Василя Григоровича Руслан Васильович Сімоненко.

Керівник фізвиховання Микола Ковальчук

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}