Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
%D0%B2%D0%B8%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B7%D0%B0%D0%BE%D1%87%D0%BD%D1%96%D0%BA%D0%B8

Вітаємо випускників заочного відділення "Механізація с.г. "

В наш час наявність освіти є незаперечною складовою на шляху досягнення успіху, і Ладижинський коледж Вінницького національного аграрного університету продовжує давати потужну базу теоретичних і практичних знань своїм студентам.

9 листопада 2018 року у Ладижинському коледжі Вінницького національного аграрного університету відбулося чергове вручення дипломів випускникам заочного відділення «Механізація с.г». З цього моменту випускники гідні називати себе молодшими спеціалістами з експлуатації та ремонту машин і обладнання агропромислового виробництва.

Із вітальним словом до випускників звернувся директор Ладижинського коледжу ВНАУ Олег Цуркан, який зазначив: «Декілька років ви успішно поєднували навчання із щоденною роботою, і от нарешті черговий життєвий етап подолано. Бажаємо вам, щоб здобуті знання та навички стали надійним помічником у вашій праці».

Оскільки, вступна кампанія Вінницького національного аграрного університету передбачає осінній набір на навчання, тому для сьогоднішніх випускників наступним кроком на шляху здобуття вищої освіти є продовження навчання в університеті за скороченим терміном.

QW 1

QW 2

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}