Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Vnau

З Днем народження рідний ВНАУ!!!

4 жовтня 2018 року Вінницький національний аграрний університет радо зустрів всю багаточисленну родину з нагоди 36-ї річниці заснуваня університету. На території університету, де проходили конкурси та змагання, панувала атмосфера свята, адже усі учасники дійства хотіли продемонструвати, що лише спільними зусилями аграрне студентство здатне на високі звершення.

Теплі слова привітань викладачам, студентам, гостям подарували президент університету Григорій Калетнік та ректор Віктор Мазур, які зазначили, що університет впевнено заявив про себе на міжнародному просторі, має статус національного, займає лідерські позиції в інноваційній та науковій діяльності і все це – завдяки злагодженій позиції всього колективу, кожного факультету, кожного підрозділу, кожного коледжу, як викладачів, так і студентів й саме така позиція та єдність дозволяють рухатися вперед і перемагати.

На урочистостях за вагомий особистий внесок у підготовку кваліфікованих спеціалістів та плідну педагогічну діяльність Подякою Міністерства освіти і науки України нагородили директора Ладижинського коледжу ВНАУ Олега Цуркана та за вагомий особистий внесок у розвиток аграрної освіти, сумлінне виконання службових обов’язків, активну громадську позицію Почесною грамотою Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації нагородили Любов Асауленко – викладача української мови та літератури.

Vnau4

Спортивна естафета, змагання у міні-футболі, шахи, піднімання гирі – ті види, в яких кожен учасник свята зміг продемонструвати свої фізичні якості. Студенти Ладижинського коледжу ВНАУ показували гарні спортивні результати.

Vnau2

Vnau3

Під час концертної програми, у якій взяли участь найкращі вокальні та хореографічні колективи університету та коледж кожен учасник заходу продемонстрував свій професіоналізм та любов до університету.

Vnau6

Одним з найочікуваніших конкурсів свята – став фестиваль українських страв, де всі присутні мали можливість показати кулінарні таланти та пригостити гостей свята.

Vnau5

Тож бажаємо всьому професорсько-викладацькому складу сил і наснаги на нові звершення, спрямовані на гарну справу – розбудова унікального українського вишу!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}