Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Dd1

День захисту дітей на теренах Ладижинського коледжу ВНАУ

2 червня на стадіоні Ладижинського коледжу Вінницького НАУ пройшов чудовий захід, присвячений до Дня захисту дітей. На свято були запрошені сім’ї працівників Агрохолдингу МХП Вінницького регіону.

Організатором свята став ДБ «Вінницький бройлер», а спонсором свята була філія «Птахокомплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика».

Dd2

Вперше поздоровлення дітей провели у вигляді невеликого фестивалю. Адже були запрошені знані майстри своєї справи. Майстер-класи від МНВЦ «Спадщина», як завжди, вражали своєю різноманітністю. Представники Ладижинського ЦЗ згуртували біля своїх столів дітей різного віку. Свої роботи показали діти Дитячого будинку сімейного типу родини Дагдій.

Окремою прикрасою стала солом’яна фотозона у вигляді величезного дивану. Протягом усього свята це був улюблений об’єкт для малечі. Батьки із задоволенням фотографували там своїх дітей.

Свято розпочалось святковою ходою усіх присутніх. В голові колони їхали вершники на конях з прапорами Агрохолдингу МХП та Ладижинського коледжу ВНАУ.

Dd4

А потім розпочались спортивні змагання між самими дітьми, дітьми та батьками, між батьками, між мамами та між татусями. Усі присутні з великим задоволенням приймали участь у всіх заходах фестивалю.

Незамінними помічниками організаторам свята стали волонтери Ладижинського коледжу Вінницького національного аграрного університету. Студенти, як ті мурахи, в зелених краватках допомагали у всьому: встановленні світлиць, проведенні конкурсів. Особливо вони сподобалися малечі та їх батькам доброзичливістю, вихованістю та дружелюбністю.

Ведучими свята були досвідчені викладачі Ладижинського коледжу Вінницького НАУ Прокопенко Наталя та Величко Тамара, які створили святкову атмосферу на святі і постійно підтримували, підбадьорювали та професійно проводили всі дійства фестивалю.

Родзинкою свята був парад мотоциклістів (студентів та випускників Ладижинського коледжу Вінницького НАУ) з прапорами України та МХП. Усіх бажаючих дітлахів вони катали на свої залізних «конях».

Dd3

Також гості фестивалю мали змогу покататися верхи на справжніх конях. Під керівництвом Людмили Червонецької вихованці школи «Зелений патруль» (студенти Ладижинського коледжу Вінницького НАУ) дали можливість отримати незабутні враження від спілкування з тваринами.

Велику подяку за надання такої комфортної зони для проведення фестивалю, чудових ведучих та згуртованих волонтерів, а також надання інвентарю організатори свята висловлюють директору Ладижинського коледжу ВНАУ Олегу Цуркану і сподіваються, що спільне проведення заходів для дітей та молоді стане гарною традицією.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}