Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Vere 2

День знань 2019

Перше вересня - завжди урочистий і надзвичайно хвилюючий день. Він незабутній своєю святковою атмосферою, доброзичливими і щирими посмішками.

День знань цього року у Ладижинському коледжі ВНАУ пройшов організовано та злагоджено, радуючи студентів, батьків і, звичайно, викладачів яскравими осінніми квітами та святковими урочистостями з нагоди початку нового навчального року.

Першим привітав присутніх директор коледжу Олег Цуркан, який побажав присутнім терпіння, наснаги та успіхів у всіх починаннях, та запросив до слова запрошених гостей.

Ірина Гунько, проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи Вінницького національного аграрного університету, висловила подяку працівникам коледжу, наголосивши на тому, що випускники Ладижинського коледжу Вінницького НАУ є не тільки старанними студентами університету, а й вже сформованими спеціалістами своєї справи.

Гарною традицією є вручення символу «Мудра сова» та грошової винагороди від Григорія Миколайовича Калетніка, президента університету. Цього року Ірина Василівна передала її Плахтію Олександру, студенту Групи М-42 як кращому студенту коледжу.

Рідний ВНАУ із радістю запрошує всіх випускників до навчання.

Vere 8

Депутат Вінницької обласної ради і випускниця Ладижинського коледжу ВНАУ Людмила Головашич привітала присутніх із прийдешнім святом і висловила щиру подяку викладачам, які виховали дисципліну і правильні життєві настанови у випускників коледжу.

Виступив і начальник відділу з питань фізичної культури і спорту Ладижинської міської ради Сергій Стоян, який вручив грамоти активним студентам коледжу та викладачам і запросив студентів нового набору відвідувати спортивні секції міста.

Vere 7

Начальник управління державної казначейської служби України у місті Ладижин Олена Коваль як запрошений гість і як мама першокурсника висловила сподівання на чудові знання, які отримають студенти коледжу і побажала успіхів студентам і терпіння викладачам.

Начальник відділу збуту приватного підприємства БТУ-Центр Тетяна Стасюк відзначила, що серед колективу вищезазначеного підприємства себе зарекомендували висококваліфікованими працівниками саме випускники Ладижинського коледжу ВНАУ.

Запрошеним на свято Протоієрей Віталій Настоятель Храму Святопочаївської ікони Божої матері Ладижинського монастиря, який побажав усім радісті, миру, спокою і Божого благословення.

Vere 4

Гарною українською традицією є проведення у дорогу з короваєм. Тож батьки благословляли своїх дітей у путь навчатися та здобувати знання.

Vere 5

Прикрасою свята стали виступи вокального тріо «Сузір'я» та хореографічного ансамблю «Еталон», без яких не відбувається жодна урочиста подія в навчальному закладі.

Vere 6

Vere 3

По закінченню свята усі студенти перших курсів відвідали виховну годину, яку проводили їх куратори.

Vere 1

Мабуть, у кожній українській сім’ї цей день радісний. Адже гарний початок є запорукою вдалого навчального року, гідних успіхів у навчанні. Навчальний рік розпочався. Тож нехай він відкриє перед студентами нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, викладачів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}