Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Gpl1

День Безпечного Інтернету 2019

5 лютого 2019 року студенти Ладижинського коледжу Вінницького НАУ під керівництвом викладачів Тамари Величко, Тетяни Баланчук, Павла Саволюка долучилися до онлайн-уроку на YouTube каналі Спільноти Програми Академій Cisco в Україні, який провели Програма Академій Cisco, Кіберполіція та компанія ERC разом за кращий та безпечний Інтернет за підтримки Інституту модернізації змісту освіти з нагоди Дня Безпечного Інтернету 2019.

Gpl2

День безпечного Інтернету 2019 відзначається під гаслом «Разом для найкращого Інтернету!» День Безпечного Інтернету є унікальною можливістю для кращого розуміння проблем та можливостей в онлайновому світі, це час поділитися важливою інформацією, щоб діти і молоді люди могли досліджувати Інтернет безпечно і скористалися позитивним досвідом експертів: Самойлова Станіслава, т. в. о. заступника Начальника управління – начальник першого відділу Управління інформаційних технологій та програмування Департаменту кіберполіції Національної поліції України, майор поліції; Вікторії Іцкович, ERC, директора дивізіону архітектурних рішень, керівника напрямку ІТ-безпеки.

Gpl3

Студенти груп Е11, Е12, Е42 під керівництвом викладача Тамари Величко стали слухачами курсу Мережної академії Cisco “Вступ до кібербезпеки”. За результатами навчання та зданих тестувань, Тамара Величко вже отримала сертифікат про закінчення курсу. Очікуємо сертифікати від студентів груп.

Gpl

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}