Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Dsm1

Радісне свято Миколая завітало у коледж

День святого Миколая – чисте, світле, добре, традиційне свято, яке з нетерпінням чекають усі діти. Для дорослих – це нагода продемонструвати свою любов, стати на деякий час добрими чарівниками, подарувати частину своєї душі. Всім відомо, що в День святого Миколая кожен заслуговує на маленьке диво.

Dsm2

Святкове диво не оминуло і Ладижинський коледж ВНАУ.

19 грудня 2018 року представники студентського активу Ладижинського коледжу Вінницького НАУ привітали адміністрацію, працівників, студентів, друзів та партнерів коледжу з прекрасним святом. Завітали студенти на гостину до директора коледжу Олега Цуркана, побажали йому здоров`я, успіхів, благополуччя, мирного неба над головою. За подаруваний всім чудовий настрій та щирі посмішки студенти отримали солодкі подарунки, слова подяки та чудові спогади.

Dsm3

Dsm4

Та передусім, пам’ятаймо святого Миколая, намагаймося реально наслідувати його, робити добро нашим ближнім і вірити, що світ навколо нас обов’язково зміниться на краще.

Dsm5

Свято вдалось на славу, а любов, радість, чудовий настрій всіх присутніх створили незабутню атмосферу в коледжі. Свято Миколая – це день для щирих зізнань та омріяних подарунків. День для дива!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}