Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Dtek1

Профорієнтація для студентів

Студенти Ладижинського коледжу Вінницького національного аграрного університету – не тільки найчастіші гості на Ладижинській ТЕС. Випускники цього навчального закладу – ще й «костяк» працівників підприємства. ДТЕК Ладижинська ТЕС має майбутнє і дбає про зміну енергетичних поколінь, тому постійно влаштовує профорієнтацію для місцевих студентів. Цього разу із станцією знайомились студенти-механіки.

Артур Гілевич, студент групи М-23, родом із Кіровоградщини. Розповідає, що Ладижинський коледж обрав, бо сподобалося місто, і дізнався, що у Ладижині працює електростанція, а це гарна перспектива майбутньої роботи.

Dtek2

«Я перший раз на електростанції. Вразили масштаби підприємства, хочеться прийти ще раз, щоб побачити більше. Приємно здивувала привітність працівників і ентузіазм, з яким вони нам все показували, розказували. Видно, що люди знають і люблять свою роботу. Найбільше запам'яталася розривна машина для механічного випробовування металу, надточне обладнання, яке дозволяє встановити причини пошкодження, також дуже цікаві верстати у цеху механічної обробки. Мені вже хочеться швидше закінчити навчання і прийти на Ладижинську ТЕС працювати», - ділиться планами студент.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}