Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Ekolog4

Працюємо на благо нашого міста та країни разом!

Ладижинський коледж Вінницького національного аграрного університету радо зустрічав учасників екологічного форуму «Суспільство ЗА чисте виробництво», який відбувся у нашій альма-матері 4-5 грудня.

Організаторами екологічного форуму стали: викладачі коледжу, а саме Прокопенко Наталя, Величко Тамара та Нагачевська Світлана, громадська організація «Ладижинська громадська рада», координаційний центр стратегічного розвитку «Ладижин-2030» та Центр ресурсо-ефективного виробництва.

Загалом форум зібрав пів сотні учасників, - представників громадських організацій, промислових підприємств, таких як МХП, ДТЕК, Ензим, БТУ-центр, науковців, та представників влади.

В першій частині форуму, яка тривала півтора дні, учасники презентували до двох десятків проектів та презентацій, що ґрунтувались на базі сучасних досягнень світової практики, а саме: впровадженню ресурсоефективних технологій і залучення інвестицій в проекти «зеленої» і «циркулярної економіки» та використанню уже в даний час підприємцями регіону конкретних технологічних і промислових рішень, запропонованих учасниками форуму.

Ekolog

В другій частині екологічного форуму вперше була проведена молодіжна екологічна конференція «Чисте довкілля – наше майбутнє» в якій взяли участь представники навчальних закладів міст Ладижин та Вінниця.

Загалом 14 учасників презентували свої екологічні проекти та доповіді на екологічну тематику. Взяли участь в форумі студенти Вінницького національного аграрного університету та Ладижинського коледжу, а також учні ЗОШ № 2, 3, 4 міста Ладижин.

Ekolog2

Результатом другого екологічного форуму став фінальний документ, в який було внесено пропозиції всіх учасників і який в свою чергу став дорожньою картою на місцевому рівні вирішення екологічних та соціальних проблем.

Загалом експерти відзначили роботу Плахтія Олександра , група М-33, який зайняв І місце, Груша Олександр та Мантак Ярослав, група Е-31, Панченко Катерина, група Е-12 вибороли ІІ місце. ІІІ місце розділили між собою Іванченко Іванна, група Е-12, Пожванюк В’ячеслав, група М-21 і Мазур Олександр, група М-31.

Ekolog32

На останок хочеться побажати учасникам втілити свої ідеї в життя, адже стільки сил та натхнення вкладено у кожен проект. Працюємо на благо нашого міста та країни разом!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}