Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Mhp1

ЕКСКУРСІЯ НА ВИРОБНИЦТВО – ДІЄВИЙ МЕТОД ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ ВИПУСКНИКІВ!

14 лютого 2019 року студенти 4-х курсів відділення електрифікації і автоматизації сільського господарства коледжу побували з екскурсією на ТОВ «Вінницька птахофабрика» філія «Переробний комплекс» в рамках дисциплін «Професійна орієнтація випускників», «Основи енергозбереження», «ЕОСГМ» під керівництвом викладачів Наталі Прокопенко та Тамари Величко.

Mhp

Переробний комплекс розташований на території Ладижинської міської ради. Випускає продукцію, яка продається під торговими марками «Наша Ряба», Qualiko та Ukrainian Chicken. Продукція птахофабрики успішно продається на ринку не лише України, але й у більш ніж 63 країнах світу, зокрема у 16 країнах Європи.

Mhp3 Студенти ознайомилися з повним технологічним процесом з переробки, охолодження, фасування, транспортування та відправки курятини до споживача. Молодь була вражена рівнем автоматизації виробництва. Саме такі екскурсії активізують навчальну діяльність студентів, дають можливість осмислити суть своєї майбутньої професії та актуальність її на ринку праці. Хочемо висловити подяку керівництву ТОВ «Вінницька птахофабрика» філія «Переробний комплекс» за цікаву та змістовну екскурсію. Mhp2

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}