Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Energ2

Енергозбереження в нашому житті

Енергетика зайняла дуже важливу нішу у нашому житті. Наш побут і дозвілля пов’язані із енергоресурсами. Споживання їх із кожним днем зростає. Тому, сьогодення потребує знань з енергозбереження.

Перед майбутніми студентами коледжу виступили викладачі спеціальності «Електрифікація т а автоматизація с.г.» Тамара Величко, Світлана Нагачевська і Наталія Прокопенко, які підкреслили всю важливість даної теми для суспільства. Саме молодь повинна очолити такі заходи і пропагувати програми з енергоефективності та енергозбереження.

Зустріч була проведена у креативній формі із демонстрацією фільму, який зняли студенти гуртків електротехнічних дисциплін та перегляду мультфільму з даної теми.

Energ1

Весь світ долучається до різних проектів з енергозбереження. Один з таких – це челлендж #trashtag. Користувачі прибирають сміття на забруднених ділянках і викладають фото «до» і «після» з хештегом #trashtag. Велика кількість людей приймає участь у таких акціях. Викладачі коледжу запропонували слухачам приймати участь у подібних флешмобах.

Давайте не будемо байдужими до нашої планети !

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}