Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Sah z1

Удосконалюємо практичні навики

13 листопада 2019 року студенти групи І-31Ладижинського коледжу ВНАУ разом із викладачами Григоренко О.В. та Лобуренко О.В. з метою екскурсії відвідали Гайсинський цукровий завод.

Sah z2

Продовольча компанія «Зоря Поділля» являє собою вертикально-інтегрований комплекс, до складу якого входять 5 виробничих підрозділів, що обробляють більше 50 тис. га у Гайсинському, Теплицькому, Немирівському та Погребищенському районах Вінницької області; Христинівському районі Черкаської області; Ружинському районі Житомирської області; Гайсинський цукровий завод, а також розвинутий тваринницький напрямок, який включає 2000 голів великої рогатої худоби. У 2017 році компанія розпочала будівництво та ввела в експлуатацію першу чергу елеватора у м. Гайсин.

Студенти ознайомились з роботою центрального офісу товариства, а зокрема бухгалтерії, відділів постачання та збуту,організації праці та заробітної плати, охорони праці, відділу кадрів. Головний бухгалтер ознайомила студентів із бухгалтерським менеджментом, інформаційними системами в обліку, порядком приймання та обробки інформації.

Sah z4

Технологом заводу була проведена змістовна екскурсія, де студенти не тільки ознайомились із матеріально-технічною базою заводу, але й побачили процес виробництва цукру від миття буряків до кристалізації продукції.

Sah z6

Було приємно зустріти на підприємстві випускників Ладижинського коледжу ВНАУ.

Sah z5

Дякуємо за чудову організацію, теплий прийом та змістовну екскурсію працівникам цукрового заводу!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}