Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Zat3

Гнат Танцюра - відомий фольклорист!

8 червня 2019 року в селі Зятківці Гайсинського району відбувся обласний мистецький фестиваль ім. Гната Танцюри, присвячений 118-ій річниці від дня народження відомого фольклориста. На запрошення сільського голови Зятковецької громади Керанчука Миколи Григоровича відвідав захід директор Ладижинського коледжу Вінницького НАУ Олег Васильович Цуркан.

Zat1

Захід вирізнявся своєю масштабністю, оскільки його учасниками стали творчі колективи з більшості районів Вінниччини. В ході фестивалю Олег Васильович від імені колективу коледжу побажав учасникам отримувати задоволення від кожної хвилини під час виступів та спілкування, оглянув містечко майстрів і виставкових світлиць, спілкувався з мешканцями громади та учасниками фестивалю, відповідав на їхні запитання. Зокрема, неабияку зацікавленість проявляли батьки та учні випускних класів шкіл щодо умов вступу до нашого навчального закладу в 2019 році, кількості місць державного замовлення, умов проживання у гуртожитках, проходження практик та перспектив розвитку аграрного сектору економіки нашої держави в цілому.

Zat4

Zae2

Під час розмови двоє випускників місцевої школи та двоє випускників шкіл міста Гайсина вирішили поповнити лави студентів Ладижинського коледжу Вінницького НАУ під час цьогорічної вступної кампанії.

На завершення фестивалю громада села запросила творчі колективи нашого коледжу прийняти участь у святі села, яке традиційно відбувається 19 серпня у день Преображення Господнього. Олег Васильович із задоволенням прийняв запрошення і пообіцяв, що талановита молодь коледжу обов’язково порадує своїми виступами громаду села на святкуванні.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}