Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Ist3

Павло Скоропадський – останній гетьман України

Павла Скоропадського можна назвати однією з найбільш суперечливих постатей в історії України – досі не стихають дискусії щодо оцінок його як політичного й державного діяча.

Цього року відзначаємо сторіччя Української Держави. Павло Скоропадський протягом семи місяців очолював нове державне утворення . За цей період розпочинається реформування української армії, була налагоджена дипломатична служба, створено мережу культурних та освітніх установ, розпочалося проведення аграрної реформи. Доба перебування Павла Скоропадського при владі стала темою для загального обговорення під час відкритої виховної години «Павло Скоропадський – останній гетьман України».

Ist1

Метою даного заходу було показати, що Українська Держава – це одна з форм української державності, створеної в ході Української революції 1917 – 1921 років, а також ознайомити студентство з внутрішньою та зовнішньою політикою Павла Скоропадського. Виховна година була проведена у формі усного журналу, було показано документальний фільм «Павло Скоропадський». Студенти-учасники історичного гуртка виступили з повідомленнями про життя і діяльність гетьмана. Ввесь захід був пронизаний духом патріотизму, чому сприяло музичне оформлення, презентація та відео ролики.

Захід підготували та провели викладачі суспільних дисциплін разом з студентами історичного гуртка.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}