Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
K19z1

Козацькі забави

10 жовтня, з нагоди святкування Дня Захисника України та Дня Українського козацтва, у Ладижинському коледжі ВНАУ відбувся спортивно-розважальний захід «Козацькі забави». Свято вдалося на славу! Було дуже багато різноманітних та цікавих конкурсів на силу, спритність , рівновагу.

У заході взяло участь 3 команди: команда відділення механізації сільського господарства, команда відділення електрифікації та автоматизації сільського господарства та економічного відділення.

Оцінювали команди справедливі члени журі: Сергій Стоян – начальник відділу фізкультури і спорту Ладижинської міської ради, Микола Ковальчук – керівник фізвиховання Ладижинського коледжу ВНАУ, Віталій Асюченко – студент групи М-42, чемпіон Європи з боротьби Ушу, кандидат в майстри спорту та викладач коледжу Павло Саволюк. За тим, щоб змагання проходили справедливо, стежили викладачі фізичного виховання коледжу Павло Рябокінь, Олександр Прокопенко та вчитель фізичної культури школи №3 Павло Наказнюк.

K19z11

Ведучим заходу став викладач Захисту Вітчизни Ладижинського коледжу ВНАУ Юрій Сенченко.

K19z10

Відкрила захід та привітала учасників і гостей свята заступник директора з навчальної роботи Інна Капелюшна.

K19z13

На учасників чекали веселі конкурси, які потребували витримки і спритності: естафета, кульова стрільба, перетягування каната.

K19z2

K19z3

K19z4

K19z5

K19z6

K19z7

K19z8

K19z9

За підсумками змагань виборола перемогу команда відділення механізації сільського господарства, друге місце посіла команда відділення електрифікації та автоматизації сільського господарства та третє місце отримала команда економічного відділення. Всі учасники змагань отримали солодкі призи.

Веселі українські пісні подарували прекрасний настрій не тільки учасникам свята, а й усім присутнім.

K19z12

Спортивні змагання такого плану не тільки сприяють вихованню у студентів таких важливих рис характеру, як наполегливість, воля до перемоги, сміливість, колективізм, дружба, але й мають вирішальне значення в організаційному зміцненні та пожвавленні всієї діяльності колективу.

K19z14

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}