Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Oli1

Крок у майбутнє

Допомогти студентам коледжів здобути нові знання, навички та обрати для себе нове майбутнє робота не з легких, адже це запорука успішного працевлаштування.

На сьогодні Вінницький національний аграрний університет є одним із найпотужніших осередків освіти і науки із сучасною матеріально-технічною базою, розлогою мережею філій та наукових центрів, широко відомий в Україні та за кордоном.

Oli4

13 березня 2019 р. в Ладижинському коледжі Вінницького НАУ серед студентів-випускників працівниками Вінницького національного аграрного університету: доцентом кафедри економіки Хаєцькою Ольгою, доцентом кафедри електротехнічних систем, технологій та автоматизації в АПК Ярошенком Леонідом та асистентом кафедри аналізу та статистики Томашук Інною було проведено олімпіаду за результатами якої студенти отримають рекомендаційні листи до вступу у Вінницький НАУ.

Oli5

Кожен міг перевірити свої знання та поборотись за здобуття почесного звання студент Вінницького національного аграрного університету.

Oli2

Хоча результатів ще немає, та студентам хочеться побажати творчої наснаги, креативності та високого професіоналізму, адже Ладижинський коледж – це частинка великого гіганта на освітній ниві: Вінницького національного аграрного університету, яка виховує сучасного, широкопрофільного фахівця.

Oli3

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}