Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
QW%200.0.0

Підготовчі курси стартували

12 січня 2019 року у Ладижинському коледжі ВНАУ стартував перший етап підготовчих курсів курси з «Української мови» та «Математики». Програма курсів спрямована на адаптацію молоді до умов навчання у навчальному закладі, на поглиблення знань з навчальних дисциплін загальноосвітньої школи. Саме завдяки курсам, вступники почуватимуться впевненіше під час вступу до коледжу.

Слухачів курсів радо зустрічали та проводжали в аудиторії студенти, які навчаються в коледжі і завжди готові допомогти своїм молодшим товаришам.

QW  0

Під час організаційної зустрічі з вітальним словом до молоді та їхніх батьків звернувся директор коледжу Олег Цуркан, який розповів про особливості вступу у коледж, окреслив основні питання організації навчально-виховного процесу, а також дав ґрунтовні відповіді на усі запитання присутніх.

Заступник директора з навчальної роботи Інна Капелюшна проконсультували слухачів курсів щодо особливостей навчання та узгодила графік занять.

QW%201

Оскільки, слухачі курсів вперше переступили поріг навчального закладу, саме тому практичні психологи коледжу Тамара Ряба та Галина Довбуш провели новачкам цікаве знайомство у вигляді тренінгу.

QW%203

Зимова погода, позитивний настрій присутніх і відмінна фахова підготовка викладачів Наталі Кушнір та Лесі Замкової створювали у коледжі сприятливу атмосферу для навчання.

QW%204

Набір слухачів підготовчих курсів триває. У міру надходження заяв будуть формуватися нові групи та в зручний для них час розпочнуться заняття.

Радо зустрінемо всіх бажаючих!!!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}