Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Miss6

Міс і містер коледжу 2019

Масштабне феєричне свято краси й таланту «Містер і міс коледжу 2019» було проведено 10 квітня у Ладижинському коледжі ВНАУ. Глядачі не тільки нашого коледжу, а й гості з Франції були присутні в актовій залі навчального закладу.

Miss1

За право отримати корону переможців тут змагались найкреативніші, найхаризматичніші та найталановитіші студенти: Вікторія Савченко, Вероніка Коваль, Михайло Гук, Олександр Руденко, Артур Гілевич та Білозерцев Владислав. Всі вони яскраво продемонстрували свої таланти, вміння та красу. На шляху до перемоги були три складних конкурси, а саме: «Візитна картка», «Презентація спеціальності» та «Конкурс талантів».

Miss3

Miss4

«Містер і Міс» – це не просто змагання за титул: на цьому конкурсі учасники зі своєю групою підтримки дарують оточуючим море позитиву, посмішок і відмінного настрою. Все це завдяки спільній творчій діяльності, яка створює всеосяжну дружню і креативну атмосферу, що в свою чергу, підтримує в студентському середовищі значимість ідеалів дружби, взаємної підтримки, чесної гри і доброго ставлення один до одного навіть у ситуації суперництва.

Miss2

А оцінювало претендентів на перемогу журі у складі:

- Журба О.В.– начальник міського відділу культури;

- Кравченко О.М. – начальник відділу у справах сім’ї та молоді Ладижинської міської ради;

- Кльод Фарабе – викладач агрономії, заступник директора з міжнародних відносин французького ліцею Рессен, муніципалітет Нанда у регіоні Рона-Альпи, департамент Луара.

Miss5

Як завжди, журі довелося дуже непросто – всі учасники були гідні головного титулу. Але конкурс є конкурс, і дотримуючись правил гри, були визначені переможці.

У номінації «Містер глядацьких симпатій» був нагороджений Владислав Білозерцев ( Б-31), «Містер мужність» – Гук Михайло (М-43).

Віце-міс та Віце-містер Ладижинського коледжу стала пара Вероніка Коваль (І-21) і Артур Гілевич (М-23).

Найкраще себе проявили та отримали найвищу нагороду «Містер коледжу 2019» та «Міс коледжу 2019» Вікторія Савченко (Б-21) та Олександр Руденко (М-21)

Переможених немає, є лише переможці! Тож ми щиро вітаємо всіх учасників, зичимо їм подальших успіхів та чекаємо нових конкурсантів наступного року!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}