Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Mova19

Візитка нашого коледжу - призові місця у Міжнародних конкурсах

Талановита студентська молодь Ладижинського коледжу Вінницького НАУ кожного року активно бере участь у обласних та Міжнародних конкурсах і олімпіадах з українська мови та літератури, де займають призові місця.

Цей рік не став винятком, 2 та 23 листопада 2019 року на базі Вінницької школи №3 відбувся ІІІ етап Міжнародного конкурсу з української мови серед учнівської та студентської молоді Вінницької області. Представники різних навчальних закладів області розкривали свій творчий потенціал.

Ладижинський коледж Вінницького НАУ представляли студентки ІІ курсу групи Б-21 економічного відділення: Бондаренко Марія (посіла 3 місце) та Підопригора Марія (2 місце).

Підготовку до конкурсів проводила викладач вищої категорії Асауленко Любов Миколаївна. Вона неодноразово була членом журі ІІІ етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т.Г.Шевченка та Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. У березні 2019 року Асауленко Л.М. була членом журі підсумкового етапу ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика від Вінницької області в м. Київ.

Великі зусилля викладачі-філологи коледжу докладають для підготовки студентів до ЗНО.

Це свідчить про те, що коледж один з найкращих з питань підготовки ЗНО серед коледжів у структурі Вінницького національного аграрного університету.

Наші здобутки у Міжнародних конкурсах, обласних олімпіадах - це результат постійної творчої, колективної праці педагогічного колективу та викладача-філолога Асауленко Л.М.

Бажаємо успіхів студентській молоді у плеканні рідного слова.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}