Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Pra1%60

Насильство - це проблема сьогодення

Насильство - це будь-які умисні дії однієї людини по відношенню до іншої, якщо ці дії порушують права й свободи людини, наносять їй фізичну, моральну чи психічну шкоду.

В рамках проведення Всеукраїнського «Тижня права» до стін коледжу було запрошено представників Ладижинського бюро безоплатної правової допомоги: головного спеціаліста Олександра Дерещука, старшого інспектора з питань пробації міста Ладижин, капітана Нездужнього Євгена та параюриста, який співпрацює з Ладижинським бюро безоплатної правової допомоги, Верещагіна Федора. Вони провели лекцію-семінар для студентів Ладижинського коледжу Вінницького національного аграрного університету на тему «Насильство-це проблема сьогодення».

Pra2

Під час лекції студенти прослухали інформацію про те, що таке насильство, види та причини насильства та як можна захиститись від насильства, адже якщо насильство з’явилось один раз, то є велика імовірність, що воно повториться, а інтенсивність його і ступінь жорстокості будуть зростати. Динаміка таких стосунків може бути проілюстрована так званою хвилею насильства.

Pra3

Протягом лекції студенти уважно слухали доповідачів та ставили запитання.

Pra4

На останок дякуємо представникам Ладижинського бюро безоплатної правової допомоги за проведену роботу та можливість студентів дізнатися про особливості насилля та методи його протидії.

Кожному з нас потрібно пам’ятати: ЗВЕРНУВШИСЬ ЗА ДОПОМОГОЮ, МИ НЕ ПОКАЗУЄМО СВОЮ СЛАБКІСТЬ, А ЗБЕРІГАЄМО СВОЄ ЖИТТЯ ТА ЗДОРОВ’Я!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}