Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Nazz

Президентський стипендіат

Кожен студент ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького НАУ» має можливість розвиватись як особистість і розвивати свої таланти. Одним із активних студентів коледжу є студент 3 курсу відділення електрифікації та автоматизації сільського господарства Назар Гончар.

Із першого курсу Назар вступив до профспілки студентів коледжу, а сьогодні, завоювавши довіру і авторитет її членів, він обраний головою студентського профкому. Саме ця організація відповідає за змістовне дозвілля та розвиток здібностей і талантів кожного студента навчального закладу. Це орган студентського самоврядування, який забезпечує захист прав та інтересів студентів, залучає їх до художньої самодіяльності, організовує походи на природу, турпоїздки та багато іншого.

Назар із задоволенням займається волонтерською діяльністю не тільки на рівні навчального закладу, а і міста. Це участь у благодійних марафонах і ярмарках, збори коштів для хворих дітей.

За роки навчання Назар проявив себе відповідальним, добросовісним та старанним студентом. Крім умілих організаторських здібностей він має вагомі успіхи у навчанні – серед 7% студентів України Назар є президентським стипендіатом.

Проявив себе Назар і у спортивному житті коледжу, він є членом збірної команди коледжу з волейболу, яка неодноразово прославляла коледж на змаганнях.

Назар переконаний, що завдяки злагодженій роботі колективу ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького НАУ» у нього є можливість різносторонньо розвиватися і успішно продовжити навчання у Вінницькому національному аграрному університеті.

Справжнє студентське життя яскраве, різностороннє і неповторне.

Ласкаво просимо до ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького НАУ»!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}