Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Oli8

Олімпійський день

25 квітня 2019 року на стадіоні Ладижинського коледжу ВНАУ проводився «Олімпійський день». Студенти Ладижинського коледжу ВНАУ змагалися у триборстві по здачі державних тестів оцінювання фізичної підготовленості населення України: біг 100 м., стрибки у довжину з місця. Підтягування на перекладині (юнаки), підтягування в сід за 1 хв. (дівчата). В змаганнях взяли участь всі студенти (крім випускних курсів), що за станом здоров'я допущені до змагань.

Перед початком змагань студенти вишикувались на біговій доріжці стадіону. З вітальним словом до всіх присутніх звернувся директор Ладижинського коледжу ВНАУ Олег Цуркан, який побажав перемоги сильнішим та нагородив грамотами чемпіонів та призерів першостей коледжу з легкоатлетичного кросу і легкої атлетики.

Oli2

Oli3

Oli4

Oli5

Oli6

Триборство – це останній вид спартакіади серед студентів груп. Підсумки проводилися по сумі шести кращих результатів триборства в групі. За сумою набраних очок у цих змаганнях перемогла група М – 21, куратор Алла Мазур, фізорг групи Сергій Жарун. ІІ місце посіла група М – 23, куратор Михайло Сташок, фізорг групи Павло Слободянюк. У трійку призерів увійшла група М – 22, куратор Василь Подолян, фізорг Павло Мазуренко. По завершенню спартакіади були підведені підсумки. Перше місце із 13 видів посіла група М-23 (куратор Михайло Сташок, фізорг Павло Слободянюк), на другому місці – група Е-31 (куратор Ігор Паламарчук, фізорг Данііл Росляков), на третому – група Е-22 (куратор Світлана Нагачевська, фізорг Валерій Шубрат).

Для нагородження і оголошення результатів змагань навчальні групи вишикувалися на біговій доріжці стадіону.

Oli1

Oli7

Директор коледжу Олег Цуркан вручив грамоти і призи переможцямв окремих видах і в триборстві, а призерам за 2 і 3 місця грамоти. Грамоти також одержали куратори та фізорги груп призерів спартакіади. Групі М-23, яка перемогла в спартакіаді, був вручений перехідний кубок.

По завершенні нагородження під гімн України було урочисто опущено прапор спартакіади.

Керівник фізичного виховання М.О. Ковальчук

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}