Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Omom6

Обласне методичне об'єднання викладачів математики коледжів і технікумів Вінницької області у Ладижинському коледжі ВНАУ

16 жовтня 2019 року в Ладижинському коледжі ВНАУ відбулося засідання Обласного методичного об'єднання викладачів математики коледжів і технікумів Вінницької області. Голова методоб'єднання - Овчар Іван Миколайович.

Omom7

В роботі взяли участь близько тридцяти викладачів математики ВНЗ І-ІІ рівня акредитації області.

Відкрив засідання і привітав присутніх директор коледжу Олег Васильович Цуркан.

Omom5

Основними питаннями, що розглядалися на засіданні, були питання, спрямовані на удосконалення методики викладання математики, на використання в процесі навчання інноваційних технологій та прикладних задач, на роботу з забезпечення успішного проходження студентами ЗНО.

Omom4

Викладачі математики Ладижинського коледжу ВНАУ Наконечна Тетяна Петрівна, Саволюк Тетяна Юріївна та Середа Валерія Олександрівна продемонстрували позааудиторний виховний захід "Літературно-математичний калейдоскоп", в проведенні якого взяли участь студенти другого курсу.

Omom2

Omom3

Проведення подібних позааудиторних заходів сприяє розвитку зацікавленості та мотивації навчальної діяльності студентів.

На завершення засідання Олег Васильович вручив присутнім на методичному об'єднанні викладачам сертифікати слухача та фото на згадку.

Omom1

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}