Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Online

Вчимося працювати по-новому

Он-лайн тренінг проводиться з метою оволодіння он-лайн інструментами працівниками та поширення методів і форм дистанційної роботи в позааудиторному освітньому процесі. Такого роду тренінг було проведено для педагогічних працівників 29 квітня 2020 року в Ладижинському коледжі Вінницького національного аграрного університету. Тема тренінгу: «Використання платформи OnlineTestPad для проведення он-лайн тестування в режимі дистанційного навчання».

В зв’язку із ситуацією навчальний заклад готується завершити навчальний рік дистанційно. Зовсім мало часу залишилось до здачі заліків та іспитів, а на порядку денному стоїть питання їх проведення та ідентифікація студентів. Тому викладачі коледжу Тетяна Баланчук та Анастасія Нечипоренко підготували навчальне заняття по використанню інтернет-ресурсом OnlineTestPad. Викладачі коледжу навчались не тільки реєстрації на сайті, але і користуванням платформою. Багато запитань стосувалось саме ідентифікації студентів, можливості проходити тестові завдання неодноразово. Відповіді від модераторів тренінгу були змістовні, зрозумілі та обґрунтовані.

Дякуємо нашим викладачам Тетяні Баланчук та Анастасії Нечипоренко за можливість отримати нову інформацію в доступному викладі.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}