Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Pedr 4 22

Засідання педагогічної ради

5 травня 2022 року у Відокремленому структурному підрозділі «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» відбулося чергове засідання педагогічної ради у дистанційному режимі. Відкрив засідання директор коледжу Олег Цуркан, який розпочав захід з хвилини мовчання в пам'ять випускників коледжу Миколи Вакуленка і Олександра Вернигори, які віддали життя, стоячи на захисті нашої держави.

Згідно порядку денного виступив заступник директора з навчальної роботи Дмитро Присяжнюк, який провів аналіз перевірки навчально-методичних комплексів дисциплін.

Завідувач навчально-методичного кабінету Тетяна Вдовичак проаналізувала роботу навчально-методичного кабінету у 2021-2022 н.р. щодо удосконалення структури, форми і змісту методичної роботи з педагогічними працівниками.

Голова циклової комісії методичного об’єднання кураторів Анастасія Лелека висвітлила систему організації виховної роботи кураторами груп коледжу та стан її виконання у 2021-2022 н.р.

Голова циклової комісії електротехнічних дисциплін Тамара Величко прозвітувала про роботу викладачів циклової комісії електротехнічних дисциплін.

Про стан профорієнтаційної роботи у 2021-2022 н.р. проінформувала фахівець з профорієнтаційної роботи Мар’яна Халамендик.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}