Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
P r 11

Засідання педагогічної ради

1 червня у ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» відбулося чергове засідання педагогічної ради коледжу.

Засідання традиційно відкрив директор коледжу Олег Цуркан, який вручив грамоти працівникам-ювілярам. Згідно порядку денного із доповіддю «Результати атестації педагогічних працівників та підсумки роботи навчально-методичного кабінету у 2020-2021 н.р. щодо удосконалення структури, форми і змісту методичної роботи з педагогічними працівниками» виступила завідувач навчально-методичного кабінету виступила Леся Замкова. Про основні психологічні прийоми у процесі стимулювання студентів до навчальної діяльності виступила практичний психолог Ольга Атанасова.

В.о. завідувача відділень «Електрифікація та автоматизація сільського господарства» та «Економічне» Іван Котик проаналізував зміни у матеріально-технічному та навчально-методичному забезпеченні відділення «Електрифікація і автоматизація сільського господарства» у 2020-2021 н.р.

Заступник директора з господарської роботи Леся Гунт виділила основні завдання колективу з підготовки матеріально-технічної бази до 2020-2021 н.р.

Про стан профорієнтаційної роботи в коледжі доповіла фахівець з профорієнтаційної роботи Мар’яна Халамендик. Засідання педагогічної ради коледжу дають можливість організовувати роботу педагогічного колективу злагоджено та результативно.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}