Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Pedr27.08

До 2021-2022 навчального року готові!

Однією з найважливіших форм методичної роботи з кадрами у вищому навчальному закладі є педагогічна рада. Саме вона визначає основні напрямки діяльності закладу, допомагає керувати всім педагогічним процесом, розв’язує нагальні проблеми.

27 серпня 2021 року у стінах ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького НАУ» відбулося перше у новому навчальному році засідання педагогічної ради.

Відкрив засідання директор коледжу Олег Цуркан, який зауважив, що за підтримки керівництва Вінницького національного аграрного університету коледж готовий до нового навчального року. Олег Васильович побажав педагогічному колективу наснаги, плідної праці і нових здобутків. У зв’язку з виходом на заслужений відпочинок деяких викладачів, Олег Васильович вручив їм подарунки та подяки за багаторічну працю. Приємним сюрпризом стало відео, завдяки якому вони згадали свої трудові роки, проведені в рідному коледжі. Грамотами були нагороджені і працівники-ювіляри.

Pedr27.08.2

Директор радо повідомив, що бібліотека коледжу поповнилася сучасною технічною літературою, Олег Васильович передав навчальні посібники «Основи теплотехніки і гідравліки», авторами яких є викладачі коледжу Олег Цуркан і Наталія Прокопенко і «Експлуатація та сервіс техніки», розділи «Трактори» та «Комбайни», які були презентовані також викладачам лабораторії сільськогосподарських машин.

Згідно порядку денного про план навчально-виховної роботи науково-педагогічного колективу на 2021-2022 н.р. виступили заступник директора з навчальної роботи Інна Капелюшна та заступник директора з виховної роботи Олена Мисько.

Про підсумки вступної кампанії у 2021 році за денною формою навчання доповів відповідальний секретар приймальної комісії Дмитро Присяжнюк.

Заступник директора з адміністративно-господарської роботи Леся Гунт прозвітувала про підготовку матеріально-технічної бази коледжу до 2021-2022 н.р. та осінньо-зимового періоду.

Бажаємо педагогічним працівникам терпіння та успіхів у новому навчальному році!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}